До новин

ПІДВИЩЕННЯ НАШОЇ ЕКСПЕРТИЗИ У ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ: SOFTTIM СТАЛА REGISTERED PARTNER У AMAZON

Ми раді повідомити, що наша компанія, SoftTim, успішно отримала партнерський статус Registered Partner в Amazon Partner Network. Це важливий крок для нашої команди, який відкриває нові можливості для співпраці з однією з найбільших та найвпливовіших технологічних компаній у світі.

Отримання партнерського статусу Registered Partner в Amazon Partner Network свідчить про високий рівень компетентності та спеціалізації нашої компанії в області розвитку та інтеграції рішень на основі Amazon Web Services (AWS). Це також підтвердження нашого зобов’язання до надання найкращих послуг у галузі хмарних технологій.

Як Registered Partner, ми маємо доступ до різноманітних ресурсів, навчальних матеріалів та підтримки з боку Amazon, що допомагатиме нам ще ефективніше розвивати та впроваджувати інноваційні рішення на платформі AWS. Це означає, що ми можемо швидше розробляти, тестувати та впроваджувати рішення для вас, забезпечуючи бізнес найсучаснішими технологічними рішеннями.

Ми пишаємося цим досягненням і з нетерпінням очікуємо спільної роботи з вами, щоб надавати ще більше можливостей та переваг у сучасному світі цифрових технологій. Наш партнерський статус Registered Partner – це лише початок спільного шляху до досягнення нових висот у галузі хмарних рішень.

ПІДВИЩЕННЯ НАШОЇ ЕКСПЕРТИЗИ У ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ: SOFTTIM СТАЛА REGISTERED PARTNER У AMAZON
Читати також: ДОДАТКОВЕ СПРОЩЕННЯ ПРОЦЕСУ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО MICROSOFT DEFENDER ДЛЯ КІНЦЕВИХ ТОЧОК ЗА ДОПОМОГОЮ MICROSOFT INTUNE

Замовте консультацію

Залиште ваші контакти і ми з радістю допоможемо визначити та вирішити ваші проблеми в сфері інформаційних технологій.