До новин

ВІДКРИЙТЕ НОВІ РІВНІ ЕФЕКТИВНОСТІ ТА БЕЗПЕКИ З TEAMS PREMIUM

У епоху, коли час має вирішальне значення, а безпека є основною вимогою, нові висновки від Forrester Consulting підтверджують, що Teams Premium є незамінним інструментом для будь-якої прогресивно налаштованої організації. Використовуючи AI-підсилені інтелектуальні функції, Teams Premium продемонстрував здатність економити організаціям від 50 до 90 відсотків часу, який зазвичай витрачається на ознайомлення з пропущеними зустрічами.

Завдяки шаблонам зустрічей та віртуальним призначенням, що оптимізують планування та взаємодію, компанії не тільки відновлюють цінні години, але й насолоджуються поверненням інвестицій, яке виростає від 108 до 360 відсотків лише за три роки.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ TEAMS PREMIUM

Мітки конфіденційності.Контролюйте детальні аспекти ваших зустрічей – налаштування лобі, дозволи для чату, обмеження копіювання, обмін контентом та запис – за допомогою поліпшених міток конфіденційності. Впевніться, що кожна зустріч відповідає протоколам безпеки вашої організації.

Водяні знаки. Захистіть конфіденційну інформацію, що відображається під час зустрічей, за допомогою водяних знаків, що включені мітками конфіденційності, щоб запобігти витокам та простежити їх.

Наскрізне шифрування. Застосовується примусово за допомогою міток конфіденційності для зустрічей, які вимагають найвищого рівня конфіденційності та захисту даних.

Шаблони зустрічей. Встановіть послідовність та відповідність всіх зустрічей вашої організації з легко керованими шаблонами.

Теми зустрічей. Розширте візуальну ідентичність вашої компанії у простір зустрічі, створюючи відмінні теми для різних відділів за кілька кліків.

Фони для зустрічей. Визначте атмосферу вашої організації з налаштовуваними фонами, створюючи унікальний та професійний вигляд, доступний кінцевим користувачам .

Налаштовувані сцени режиму “Разом”. Налаштуйте спільний досвід зустрічей з налаштовуваними сценами, пропонуючи кінцевим користувачам преміальне середовище співпраці.

Преміум-події в Teams Premium: Новий рівень управління та ефективності

У Teams Premium ви відкриєте безліч передових можливостей для проведення ваших вебінарів та віртуальних зустрічей, що забезпечать неперевершений досвід спілкування та взаємодії.

Преміум-вебінари:

Організатори можуть проводити вебінари Teams безпосередньо з зовнішнього апаратного або програмного кодера.

Організатори та співорганізатори можуть налаштовувати шаблони електронних листів вебінару, які відправляються учасникам.

Електронні листи з нагадуваннями про вебінар автоматично відправляються зареєстрованим за годину до початку події. З Teams Premium організатори можуть змінити час надсилання, щоб повідомити учасників раніше.

Організатори вебінару можуть вирішити, чиї аватари або відеопотоки слід виділяти під час зустрічі в Teams. Інші будуть приховані від перегляду.

Організатори можуть схвалювати або відхиляти запити на реєстрацію для участі у вебінарі.

Коли кількість реєстрацій на вебінар досягає межі, організатори можуть управляти запитами на реєстрацію через список очікування.

Організатори можуть встановити часовий інтервал, протягом якого потенційні учасники можуть зареєструватися на свій вебінар.

Віртуальна “зелена кімната” дозволяє спілкуватися з організатором та виступаючими та керувати всіма закулісними діями до початку заходу, подібно до того, як це відбувалося раніше на офлайн зборах.

РОЗШИРЕНІ ВІРТУАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ З MICROSOFT 365

Використовуючи будь-яку ліцензію Microsoft 365, користувачі можуть скористатися базовими можливостями Virtual Appointments для планування та приєднання до зустрічей з клієнтами. Це надає можливість планування зустрічей в календарі Bookings та можливість для зовнішніх учасників приєднуватися через браузер без потреби завантажувати Teams.

Teams Premium пропонує розширені можливості для віртуальних зустрічей:

  • SMS-повідомлення.
  • Налаштування кімнати очікування.
  • Черга запланованих зустрічей та зустрічей за запитом.
  • Аналітика.

Teams Premium використовує можливості штучного інтелекту для підвищення продуктивності та корисності зустрічей.

Серед функцій ШІ:

  1. Інтелектуальний протокол зустрічей: забезпечує ефективніше використання часу під час зустрічей.
  2. Переклад субтитрів у реальному часі на 40 мовах: дозволяє учасникам читати субтитри на рідній мові.
  3. Слідкування за діями за допомогою завдань, створених ШІ: полегшує взаємодію та комунікацію з учасниками зустрічі.
  4. Персоналізовані маркери на часовій шкалі записів зустрічей: дозволяють легко переходити по важливим моментам.

Teams Premium пропонує потужні інструменти для підвищення продуктивності віртуальних зустрічей. Інтеграція штучного інтелекту та різноманітність функцій роблять ці інструменти важливими для сучасного бізнесу.

ВІДКРИЙТЕ НОВІ РІВНІ ЕФЕКТИВНОСТІ ТА БЕЗПЕКИ З TEAMS PREMIUM
Читати також: ПІДВИЩЕННЯ НАШОЇ ЕКСПЕРТИЗИ У ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ: SOFTTIM СТАЛА REGISTERED PARTNER У AMAZON

Замовте консультацію

Залиште ваші контакти і ми з радістю допоможемо визначити та вирішити ваші проблеми в сфері інформаційних технологій.